Популярна українська співачка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська вирішила трохи розповісти про те, як її на вулиці зустрічають люди. На цей раз зірка розповіла, що до неї підходять діти, коли вона гуляє із сином на вулиці і це її сильно "гріє".

Також Оля розповіла про свої стосунки з чоловіками та прикрасила все трохи своїм гумором, який дуже подобається її шанувальникам.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Сиджу, чекаю Нестора на майданчику. Піднімаю очі, і стоїть дитина така... І налітає на мене обійматися, дякую всім, хто підходить. Ви мене дуже грієте", - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

А у наступній історії Оля Цибульська вирішила трохи пожартувати, вона заявила, що у її віці у неї з чоловіками окрема історія. За її словами, вона подобається тим чоловікам, які її можуть називати "мамою", ну чи тим, хто її може називати "донею". Як можна помітити, з гумором у неї все гаразд. Бажаємо зірці більше позитиву.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що днями Оля Цибульська не посоромилася та перейшла на інтимну тему, яку з гумором обговорила у TikTok, показавши те, як чоловік бачить її згори, коли вони кохаються.

Нагадаємо, "Я вам мама?": Оля Цибульська показала українцям, як поводитися за кордоном - інструкція для туалету.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська поїхала за кордон і розмріялася про молодого жеребця: "Чоловіку не говоріть".

Також, Оля Цибульська заінтригувала, стала свідком жахливої ​​події: "Чуєте дзвін?".