Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде розкрила своє головне бажання та розповіла про пережиті труднощі. Цим вона поділилася на сторінці в instagram.

Мішель Андраде розповіла, що коли розпочалася війна, вона була далеко від дому, але простіше від цього не було. Вона активно допомагала, чим могла і навіть не думала, щоб віддатися депресії. Втім, за місяці до неї прийшло повне усвідомлення того, що відбувається, і охопила депресія.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

"Якби я могла загадати єдине бажання, яке точно виконалося б, то це було б ніколи не знати, що таке війна", - зізналася співачки.

Мішель Андраде зазначила, що деякий час вона була у жахливому стані і не могла нічого робити. Впоратися з труднощами допомогли спорт та медитації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"З цього стану мене витягли щоденні заняття спортом і медитації. Нарешті з’явилися сили творити. Я не хотіла транслювати негативні думки, тому досить довго мовчала. А коли зрозуміла, що хочу сказати своїй публіці, вийшов трек "Перед світанком", фламенко-версія "Не знаю" і дует "Мою любов". А вже в листопаді я поділюся з вами відвертим особистим міні-альбомом", - зазначила зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Мішель Андраде з "Орел і Решка" вийшла в темну ніч, наче жінка-кішка, і заінтригувала сюрпризом: "Ще один..."

Також ми писали, Павло Зібров провідав Михайла Поплавського і дав урок вокалу: "Показав, як працювати з голосом".

Крім того, наш портал інформував, Олександра Зарицька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."