Маша Єфросиніна розповіла про свій досвід використання ботоксу. Відповідне відео з'явилося на офіційному ютуб-каналі знаменитості.

Восени 2021 року на YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової та Маші Єфросініної "Дорослі дівчатка". Це був новий проект, який має на увазі відверте обговорення найцікавіших, відвертих і навіть незручних тем.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

29 жовтня на офіційному ютуб-каналі Маші Єфросініної вийшов четвертий випуск цього шоу, на якому жінки обговорили тему прийняття себе і також торкнулися теми зміни своєї зовнішності.

У процесі шоу Ольга Полякова повідомила, що не колола ботокс та має натуральні губи. Але при цьому "Королева ночі" змушена брати участь у багатьох процедурах, щоб приховати вікові зміни своєї зовнішності.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Маша Єфросиніна розповіла зворотну історію, оскільки перші ботоксні уколи вона спробувала у двадцять років.

Останні п'ять років у мене є реальна проблема. У мене виробився до ботулотоксину імунітет. І він мене не бере. Я колю ксеомін, мене вона фактично не бере. І частково з цієї причини я обрізала чубчик
, - зазначила вона.

Нагадаємо, що Єфросиніна дала інструкцію, як зробити фото статевого органу - Дантес і Дурнєв взяли на замітку: "Пожував та виплюнув".

Раніше ми повідомляли, що глисти, холодильник і ж * па: Маша Єфросиніна дала відсіч тим, хто переживав за неї.

Також стало відомо, що Оля Полякова візьметься за "долю" поранених військових, але не без допомоги українців.