Харківський бізнесмен та головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі обрав Анну Богдан (Сторожук).

Як відомо, пара жила разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість передплатників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії із життя з Анною Богдан, а також ділиться своїми думками.

Михайло Заливако та Анна Богдан. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/
Михайло Заливако та Анна Богдан. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/

І хоча зараз пара розпалася, але ми все ще маємо нагоду бачити, як вони проводили свій час рангою.

31 жовтня 2021 року Михайло Заливако показав, як відпочиває з Анною Богдан у Швейцарії. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Коли твоя дівчина любить екстрим, але це не дуже видно по її обличчю на фотках 😂 Невдалих кадрів як бачите ні😭 Насправді це просто реклама костюмів...
, - повідомив він.

Фоловери активно почали коментувати цю посаду.

Фото вогонь🌶"; "Скільки вже можна бути хлопцем і дівчиною?"; "Гарний вигляд і ВИ!) 😍😍😍🔥🔥🔥"; "А де посилання на костюми?😂"; "Ви приголомшливо 🔥😍😍😍
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Михайла Заливака з "Холостяка" та Анну Богдан після розповідей про їхнє розставання помітили разом у романтичних обіймах.

Раніше ми повідомляли, що колишній "Холостяк" Михайло Залівако розматюкався і показав великий розмір: "Щоб ви зрозуміли".

Також стало відомо, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан показала стрункі ніжки та розповіла свою історію: "Потрібно 85 років".