Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Наразі вона виставила дуже важливу публікацію на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, яка стосується спільного завдання громадян.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Нашим наступним героєм, якому ми збираємо на допомогу, став 37-річний військовий Роман Полтавець. Рятуючи побратимів під час боїв, він, на жаль, втратив ногу. Після консультації хірургів та протезистів було вирішено, що Роман готовий до протезування. Зараз йому встановили тимчасовий протез, проте для активного та повноцінного життя військовому потрібен біонічний протез нового покоління", - пише Оля Полякова у публікації.

На відео, якраз і показаний наш боєць, який отримав інвалідність під час повномасштабної війни. У ролику зафіксовано момент примірювання тимчасового протезу, щоб Роман більше не користувався милицями.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Божечки, дуже шкода. Але як здорово, що живий", "Дай Бог здоров'я і погладшати нашому герою", "Швидше пройти цей важкий етап і впевнено крокувати далі у щасливе життя у вільній Україні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова кардинально змінила життя, але різниці особливої ​​не помітила: "3 дні без алкоголю"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Полякова здалася в ліфчику і дістала мову: "Моя нова ж*па - твій інтерес"

Знай.uа писав, Оля Полякова вирішила попрощатися, путін і окупанти зіпсували всі плани: "Хочу підвести межу"