Настя Каменських якось нещодавно заявляла, що українська земля багата на таланти, як жодна інша, бо вже зараз ми чуємо дуже багато чудових нових голосів, яким вдалося пробитися за допомогою війни.

На новому відео вона заспівала свою пісню "Коли мене війна" у live-форматі, на одному з минулих концертів. Виконання підкріплено емоційною акторською грою та кількома нехитрими рухами рук.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

***

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Ой-на... Ой-на... Жито зелене...
Ой, не можу жити без тебе!..
Ой, я знаю, знаю сама,
Будеш ти любити мене,
Коли мине війна!..
Воу-воу!

***

Насамкінець у Насті Каменських на обличчі утворилася посмішка. Сталося це, коли в тексті справа дійшла до кохання. Мабуть, згадавши, що має Олексія Потапенка, з яким можна провести вечір разом після того, як він повернувся в Україну.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Такий чудовий голос", "Краса яка! Такі дівчата - це гордість країни!", "Такий гарний голос я ще не чула... Так тільки україночки можуть", "Наша гордість!", "Красива дуже", "Ще крутіше звучить", "Супер! Неперевершено, як завжди", "Дякую за субтитри", "Пишаємося тим, що ми українці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських залізла в кущі та розкрила секрет щастя: "У сьогоднішніх реаліях..."

Як повідомляв "Знай.uа", Білик, Каменських, Камалія та Гросу: чому зірки зважилися лягти під ніж хірурга

Знай.ua писав, чоловік Насті Каменських Потап похвалився багатством, мало у кого таке є: "Від подарунка не відмовлюся"