Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в рф відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських нещодавно випустив нову творчу роботу "Римую" у дуеті з молодою артисткою, яка виступає під псевдонімом ETOLUBOV, і зараз активно ділиться подробицями того, як вона створювалася. Над кліпом вже за традицією постарався його продюсер Алан Бадоєв разом із режисером Ксенією Каргіною.

Макс Барських та etolubov, фото з обкладинки
Макс Барських та etolubov, фото з обкладинки

Про це повідомили в українському журналі Vogue. Задумка кліпу цікава – двоє закоханих спілкуються між собою, але їх розділяє відстань.

Також у роботі Бадоєва не пропустили можливість нагадати всім про страшну війну, яка розлучила сотні мільйони сімей і буквально вигнала українців із рідних будинків.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Хтось у різних країнах, хтось на фронті, але, так чи інакше, всі в телефоні. Усвідомлення болю від відстані відображене у словах та музиці пісні "Римую". А вже потім у візуальному ряді кліпу. Сьогодні такий час, коли я не бачу необхідності у масштабних відеороботах. Навіть якщо є на це кошти, краще їх задонатити на підтримку країни. Бо зараз відео повинно підіймати й доносити сенси воєнного часу", - пояснив Алан Бадоєв.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських зізнався, наскільки сильно він не любить обмежень: "Як і в будь-якому іншому"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських зізнався, як відпочив із красунею в нічному Парижі: "Дізнавалися один одного"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських оновив імідж та розповів про страшне випробування: "Дуже боляче"