Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, які так чи інакше пов'язані з повномасштабною війною проти рашистів.

Нещодавно вона заявляла, що Україна на даний момент є втіленням сили, віри і мужності. А зараз інтернетом гуляє скріншот нібито з Instagram Stories виконавиці.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

У ньому йдеться від імені Світлани Лободи. Нібито вона завжди говорила виключно російською мовою, як і її родичі. Для неї це "перша рідна мова". І зараз вона заробляє на ньому. І у пріоритеті саме він, а не український...

"Я говорила російською, і говоритиму, як і мої родичі. Для мене це перша рідна мова, а зараз мова якою я заробляю і якою говорить моя сім'я. Я знаю українську, я люблю українську , Але більше грошей мені приносить російська, нічого особистого", - говориться там.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більшість одразу ж розпізнали у цій фотографії фейк. Бо Світлана Лобода навряд чи так вчинила б. Тим більше допомагаючи зруйнованому Ірпеню у відновленні, виступаючи на концертах, частина коштів з яких йде на благодійність.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

"Нова проплачена історія! Ця сторіс ніколи не публікувалася в моїх соцмережах! Вседозволеність і безкарність!", - пише Світлана Лобода.

Нагадаємо, Світлана Лобода нагадала, як багато болю росія принесла Україні, але ворожою мовою: "Що буде далі..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлану Лободу підловили у темному провулку з невідомими чоловіками: "Поки що в секреті"

Знай.ua писав, Світлана Лобода в коротких шортиках стала "кішечкою" для фанатів: "Це важливо"