Українська блогерка Софія Стужук через своє мовчання під час війни з росією зіткнулася з великою критикою з боку земляків, проте вона не розуміє, у чому завинила.

Їй здається, що така позиція - зовсім не привід для того, щоб відібрати у багатодітної матері все, як вона висловилася. Стужук вважає підозрілим той факт, що їй заблокували всі акаунти в соцмережах для України. Більше того, у неї стоїть геолокація росії, хоча вона клянеться, що ніколи там не була.

Софія Стужук, instagram.com/sofia_stuzhuk
Софія Стужук, instagram.com/sofia_stuzhuk

"У моїх хейтерів дуже багато грошей, щоб лити на мене сотнями тисяч ботів", - додала блогерка.

Софія регулярно повторює, що вона – багатодітна мати, яка дуже страждає через хейт на свою адресу. Однак вона неодноразово писала пости про мир між "братськими народами" і намагалася всидіти відразу на двох стільцях. Думка українців про блогерку залишається категоричною і дуже негативною до сьогодні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Весь світ напав на бідну та нещасну багатодітну маму Соню", - написав Дурнєв у своєму Telegram.

Раніше ми писали про те, що Софія Стужук шукає того, хто довірив їй своє здоров'я: колишній чоловік був антиваксером і помер від ковіда

Як повідомляв Знай.ua, Софія Стужук ледь не перерізала себе трусами, "вітаючи" з Днем Конституції: "На стіл засунула свої цицьки"

Також портал Знай.ua писав, що Софія Стужук вляпалася на повну, виступаючи за мир, а не за Україну: "Я за те, щоб росіяни жили спокійно"