Популярна українська співачка, яка була у двох іпостасях - солістка гурту "Время и стекло", а також колишня дружина виконавця Володимира Дантеса Надя Дорофєєва вирішила трохи розважити своїх відданих шанувальників.

Цього разу Надя показала кадри з домашньої студії, де співачка зібрала своє волосся у хвостик та взялася за мікрофон.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Ви пам'ятаєте, що це за пісня?", - запитала у своїх шанувальників Надя Дорофєєва, опублікувавши короткий уривок мелодії. Тепер фанати мають здогадатися, що ж виклала до мережі Надя.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram

У наступній історії можна побачити, як Надя Дорофєєва намагається співати від щирого серця, впевнено працюючи з мікрофоном, під чуйним керівництвом свого звукового режисера. Надя Дорофєєва зізналася, що дана композиція так і не встигла побачити світ до війни.

Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Окрім двох чорно-білих історій Надя опублікувала ще одну, цього разу різнобарвну. До об'єктиву камери Наді Дорофєєвої потрапив килим, який може бути вдома у кожного українця – дуже популярна на сьогоднішній день річ (такі килими можуть бути і старими, і новими, які зробили у стилі вінтаж).

Цікаво, що Надя Дорофєєва у цій килимовій історії написала маленькими літерами слово "спойлер". Мабуть, її шанувальникам варто чекати на новий трек. Ми теж почекаємо і одними з перших розповімо про нову композицію, якщо вона, звісно, ​​вийде.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти сенси, щоб інші знову набули будинку: "Вперше".

Раніше повідомлялося, бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися".

Також, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним".