Нещодавно Надя Дорофєєва відповідала шанувальникам на найцікавіші питання, включаючи навіть дуже особисте.

Так українці із Instagram Stories дізналися, що виконавиця зараз не вагітна і те, що хоч їй і 32 роки, вона все одно хоче дітей – вона не чайлдфрі.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Наразі Надя Дорофєєва продемонструвала маленьку дівчинку на ім'я Аліса. Вона із Чернігівської області. Її батьки загинули під час евакуації, будучи розстріляними їдучи автомобілем.

"Дитина дивом вижила. Зараз дівчинку виховує її тітка. Історію Аліси мені розповіли у благодійному фонді "Діти Героїв", під опікою якого вона знаходиться. Фонд надає допомогу дітям, які втратили одного або обох батьків у результаті російської війни в Україні", - пише співачка у публікації.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Найстрашніше те, що щодня кількість таких історій зростає... через окупантів, які не бажають живими повертатися додому.

"Скільки дітей постраждало під час війни", "Як же хочеться, щоб усі діти жили в мирному оточенні", "Як все красиво знімається, важкі долі, красиві фото", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти сенси, щоб інші знову набули будинку: "Вперше"

Як повідомляв "Знай.uа", бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися"

Знай.uа писав, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність і бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним"