Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, яка зараз навчається в США, показала, хто став їй справжньою опорою та підтримкою далеко від дому. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil навчається в музичному коледжі Берклі, але навіть будучи далеко від дому, вона не забуває про шанувальників регулярно ділиться з ними новими фото і відео, показуючи моменти з життя в США.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Jerry Heil вирішила присвятити свою посаду людині, яка за тисячі кілометрів від будинку стала надійною опорою та підтримує її у всіх починаннях – це її викладачка Алісон. Співачка зазначила, що це та людина, яка по-справжньому хвилюється за неї та допомагає отримувати нові знання.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Вона стала мені опорою тут, тому що повірила в мій шлях і всіляко допомагає. Алісон вчить мене висловлювати свої думки англійською мовою в художніх текстах, часто запитує про українську сучасну поп-музику і просить перекласти мої тексти. Вона по-справжньому хвилюється", – поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil вперше розповіла про свого новонародженого малюка і маленьких грудей, Дантес оцінив: "Дякую, що зважилася".

Також наш портал інформував, Олег Псюк із "Kalush" разом із справжнім козаком змусив українців тремтіти від перезбудження: "Все далі і далі".

Крім того, ми писали, зацільована Ольга Сумська зненацька побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені".