Знаменитий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс" Андрій Хливнюк розпрощався із життям солдата та знову озброївся мікрофоном, щоб дарувати позитивні емоції слухачам. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк із перших днів війни взяв до рук зброю, щоб захищати рідну країну та при цьому підтримував моральний стан українців. Зробивши чимало на полі бою він знову озброївся мікрофоном, щоб дарувати радість слухачам.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Хливнюк поділився кількома атмосферними кадрами із його нещодавнього виступу. На першому фото артист ефектно стоїть, піднявши руку з мікрофоном. На другому артист показав радісну публіку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники пораділи з того, що артист знову на сцені і відзначили, що кожен його виступ - як ковток свіжого повітря.

"Будь ласка, зробіть концерт у Києві. Ковток свіжого повітря!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап".

Також наш портал інформував, уклоністи Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на геловінській вечірці в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Акули" українського шоубізнесу боротимуться з маловідомими артистами у Нацвідборі на Євробачення: чи хтось повторить успіх Kalush Orchestra.