Український хореограф, співак та фехтувальник, Амадор Лопес, який переїхав до України з Венесуели, розповів про особисте життя та про те, як ледь не залишився без житла під час карантину через борги та кредити.

Цим він поділився в ексклюзивному інтерв'ю програмі "Зірковий шлях". Амадор Лопес народився у Венесуелі, незважаючи на те, що країна завжди була бідною, йому пощастило: батько був лікарем та непогано заробляв на продажу медичного обладнання. Минулого гонщика "Формули 1" батько хотів і сина залучити до якогось виду спорту. Амадору нічого конкретно не подобалося, але потім він записався в секцію фехтування і незабаром став чемпіоном Латинської Америки в цьому виді спорту. Танцями теж займався змалку, але ставився до них як до хобі, несерйозно. У 16 років юнак здобув стипендію на подальше навчання в Україні.

"Мені не було абсолютно страшно, я дуже хотів, я зараз думаю: "Боже, про що ти думав, Амадор". Взагалі - інша країна, інша мова. Якби ось зараз "запропонували" куди- то поїхати, повністю змінити життя, повністю переїхати в іншу країну, я замислився б", - розповідає танцюрист.

Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях
Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях

Саме в Україні Амадор Лопес здобув визнання танцювального таланту: відкрив школу танців, створив шоу-балет, брав участь у численних танцювальних шоу-проектах. Але під час пандемії, як і багато інших представників громадських професій, зіткнувся з труднощами і опинився на межі тотальної бідності.

"У мене під час пандемії навіть не було можливості купити собі продукти, які я купував до цього", - згадує хореограф.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Показати ще

Довелося продавати речі, зокрема й машину. Хореограф заліз у борги, взяв кредити і мало не залишився без житла.

Амадор Лопес, фото: Новий канал
Амадор Лопес, фото: Новий канал

"Тільки будинок не відібрали, тому що у мене дуже багато боргів було, у мене були кредити, я не зміг заплатити перший місяць за кредит, другий місяць, третій місяць, і було дуже багато проблем", - каже він.

Амадор розповідає, що півроку пересувався на метро та збирав гроші по копійці, щоб прогодувати себе та свою матір, яку забрав до України з Венесуели після смерті батька. Колектори стукали у двері та хотіли відібрати житло: "Було дуже багато кредитів і дуже багато моментів, зрозуміло, що могли відібрати, вони приходили навіть додому".

Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях
Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях

Нарешті Амадору вдалося домовитися з банком, розібратися із боргами та відновити роботу. Хореограф проводив заняття онлайн з ранку до ночі, знову повернувся до танців та почав приймати замовлення на виступи на корпоративах.

[quote author=""]"Багато разів у моєму житті я падав і дуже багато разів піднімався, і буду підніматися. Я знаю, що далі падатиму, але я точно знаю, що ще раз піднімусь", - каже танцівник. quote]

Нагадаємо, що Амадор Лопес розповів про жорсткий розіграш колег.

Раніше ми повідомляли, що Амадор Лопес розповів , чим торгував, щоб потрапити до України: "У нас удома була плантація".