Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка активно підтримує захисників країни своїм ніжним голосом, а також допомагає воїнам як волонтер, продовжує ділитися своїми думками та переживаннями з важливої ​​поїздки.

Цього разу співачка вирішила розповісти, що ж відбувається на передовій та що мають робити українці, щоб наблизити перемогу.

Відомо, що Злата приїхала на передову, де проводить час із захисниками та захисницями. Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Зовсім поряд, можна почути, як працює арта (особливо вночі). І побачити сліди від прильотів на власні очі. Фронт близько, наші б'ються як леви, на нулі пекло. Проте військові роблять все можливе, щоб пекло не пройшло далі", - пише Злата Огнєвіч, а також додає знімок із містечка, яке знаходиться недалеко від передової.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Можна побачити знімок, який опублікувала Злата Огнєвіч у своїх історіях, де вона показала місцеве кафе, яким вже прилітали російські снаряди.

"Ми в тилу маємо робити все можливе, щоб наблизити перемогу. Бути непохитним єдиним цілим", - додала Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, "Врятувати зі сцени...": Злата Огнєвіч розкрила таємницю України на Євробаченні, доведеться перемагати.

Раніше повідомлялося, "Холостячка" Злата Огнєвіч благає українців допомогти їй, потрібно тільки напружити пальчики: "Наша зброя...".

Також, "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як "начарувала" солодкий сон чужій дитині: "Вперше в житті".