Юлія Саніна, українська співачка та солістка гурту The Hardkiss активно ділиться фотографіями та відео зі свого життя та життя гурту в соціальній мережі.

Цього разу співачка виклала в instagram своє фото без макіяжу, пішовши стопами тренду, який вже давно набрав популярність серед зірок.

"Розмальуємо цей сірий день. Залиш у коментарях свій улюблений смайл" , - підписала Саніна свою посаду.

Юля постала в природному образі, без грама тонального крему та декоративної косметики, з волоссям, зібраним у пучок, у вільному бежевому джемпері. Співачка зробила знімок у домашній обстановці, у неї за спиною можна побачити кілька великих кімнатних рослин.

"Як у вас красиво і затишно", - відразу зробили комплімент інтер'єру співачки шанувальники.

Юлія Саніна, instagram.com/the_hardkiss
Юлія Саніна, instagram.com/the_hardkiss

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зірка мешкає у великому будинку, площею 300 квадратних метрів з міні-садом та невеликим городом, де вирощує помідори та зелень.

Співачка похвалилася також фотографією квітучої білої орхідеї, яка росте в неї. Раніше зірка зізнавалася в інтерв'ю, що квіти в її будинку довго не живуть, не виживають поряд із сильною енергетикою, тож вона їх не садить. На "живучість" цієї квіточки відразу звернули увагу передплатники.

"Все-таки у Юлі не всі квіти дихнуть, як вона говорила", - зазначає в коментарях до посту llerosh.a.

Квітка, nstagram.com/the_hardkiss
Квітка, nstagram.com/the_hardkiss

Шанувальники солістки The Hardkiss захоплені її природною красою на фото: "Така, як є. Хотілося б бачити вас частіше за таку", "Ось вона, природна краса", "Юленька, така ви миленька", "Неймовірно красива і жіночна, захоплення", - пишуть вони у коментарях. Одному з передплатників Саніна нагадала Елізабет Олсен.

Коментарі, instagram.com/the_hardkiss
Коментарі, instagram.com/the_hardkiss