Чарівна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна показала, як весело минає закулісне життя. Знімками вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє чимало часу своїй сторінці в соцмережі, де спілкується з шанувальниками та ділиться з ними моментами з особистого життя чи роботи, яка в неї також не нудна. Водночас вона часто показує свої хобі та захоплення, яких на пальцях не перерахувати.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна новими фото в спокусливому вбранні та ефектною зачіскою. На першому кадрі вона стоїть посміхаючись в об'єктив камери, а на другому вирішила трохи побешкетувати і закинула ногу на поручень. Цей "трюк" помітила її колега по "Жіночому кварталі" Саша Машлятіна і вирішила трохи зіпсувати фото подружці. Зважаючи на все це відбувалося за лаштунками, адже на актрисі помітний мікрофон.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Реакцію шанувальників не довелося довго чекати.

"Ну ця свята справа зіпсувати комусь фотку", "Красотулечка", "Королева", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуні з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна та Еліна Мбані спокусливо пограли стегнами, пробуючи себе в танцях: "Крихітки".

Також наш портал інформував, уклоністи Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на геловінській вечірці в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка".

Крім того, ми писали, Монро під келих червоного поміркувала про те, які випробування доля підкинула українцям: "Навіть у темряві є життя".