Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео та фотографіями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

5 листопада 2021 року, на Youtube-каналі телеведучої Маші Єфросініної вийшло масштабне інтерв'ю з виконавицею, в ході якого дівчата поговорили багато про що з Світлани, включаючи скасування концертів в Україні, про переслідування, про звинувачення в плагіаті та багато іншого.

Світлана Лобода, скріншот: YouTube
Світлана Лобода, скріншот: YouTube

На восьмій хвилині інтерв'ю Маша запитала у Лободи про три обов'язкові пункти у її райдері – у переліку вимог, які мають бути виконані організаторами виступів перед артистом.

[quote author=""]"Зволоження повітря, шкарпетки... ми весь час вимагаємо шкарпетки, тому що у нас велика команда хлопців. Я не перу шкарпетки, я їх викидаю, тому вони завжди потрібні. Я з великим задоволенням зі своїх заходів можу привезти пару пар шкарпеток. Чаї різні (чорний та м'ятний) - необхідність", - каже Світлана Лобода.

Світлана Лобода, кадр з відео
Світлана Лобода, кадр з відео
Після цього дива не закінчилися, адже Маша Єфросиніна розповіла, що їм не дозволили самостійно помити склянку Світлани Лободи. Все це робила адміністраторка співачки Людмила.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що Світлана Лобода провела шикарний вечір у Майамі, зустрівши "рідних": "Дорогі українці...".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода змусила чоловіків палати від пристрасті: ці ніжки будь-кого зведуть з глузду.

Також стало відомо, що Світлана Лобода нагадала, як багато болю росія принесла Україні, але ворожою мовою.