Зірки нерідко виступають під фонограму, і на те є безліч причин. Однак, буває, що техніка підводить їх, нагадали на каналі RUSSELL BLOG.

"Новий випуск рубрики "Відключилася фонограма" під час виступу зірок на сцені. Нагадаю, що фонограма є, як і студійним плюсом так і мінусуванням" , - нагадав автор відеоролика.

У відео вітчизняні та іноземні зірки, такі, як Леді Гага, Поліна Гагаріна, гурт "ВІАГра", та інші, опиняються у незручній ситуації – серед виступу у них відключається фотограма. І якщо одні виходять зі становища з високо піднятою головою, то інші не на жарт розлютили своїх шанувальників.

Ваня Рассел, фото Знай.uа
Ваня Рассел, фото Знай.uа

"Ніхто не написав, я напишу. Вставки з Бузовою - це дуже смішно", "У Гагаріної голос є, вона спокійно може співати і без фонограми", "Полина розумничка, я її обожнюю… а те, що апаратура відключається, це буває, і Поліна завжди-завжди співає наживо", "Гагаріна без фонограми співає, а Гагі просто музика відключилася, і заспівала вона добре, Віагра не розгубилася, і заспівали цілком непогано. Бувало і гірше" , - зазначають коментатори.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віра Брежнєва у "Віагрі"
Віра Брежнєва у "Віагрі"

"Не шанувальник Гагаріної, але вона все-таки співає співачка", "Стрімко, звичайно, але Гага і Гагаріна вийшли зі становища добре", "Так, по-моєму, крім Бузової всі, в принципі, співати вміють, особливо щодо Полечки Гагаріною, просто поп-індустрія так заточена, що здоров'я не вистачить співати наживо... Ви самі поставте себе на місце зірунів, я сам часом Фредді Мерк'юрі витягую" , - додають інші.

Нагадаємо, що Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська та навіть Лариса Долина: у Мінкульті вирішили не пускати посібників путіна в Україну.

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер з "ВіаГра" у шикарному вбранні ледь утримала шикарне погруддя.