Ольга Полякова поскаржилася на свою дочку Машу. Відповідне відео з'явилося на її офіційній ТікТок-сторінці.

Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників усілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона людей, а на ТікТоці - 518,4 тисячі шанувальників. Фоловери активно коментують кожну її посаду.

Як відомо, у Ольги Полякової дві красуні-дочки: одинадцятирічна Аліса та сімнадцятирічна Маша. Іноді жінка скаржиться на них.

6 листопада українці на ТікТок-порталі chomubini з'явилося кумедне відео Ольги Полякової з Машею Поляковою.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

[quote author=""]"Боже, подивіться на цю дитину. Скажіть, будь ласка, у всіх ось ці ось морди до четвертої ранку сидять у телефонах, потім не можуть стати вранці, онлайн вони прокидають, тренуватися не хочуть і взагалі", - промовила Полякова, жартівливо взявши за підборіддя свою дочку Машу.

@chomubini

Полякова Оля и Маша 😁#чомубіні #chomubini #полякова #оляполякова #машаполякова

♬ оригінальний звук - Чому б і ні?

Нагадаємо, що Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою по телефону, довелося відпустити рано у доросле життя.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова без сорому розповіла, як Маша Єфросиніна вивалила свій зад перед її носом.

Також стало відомо, що Оля Полякова відреагувала на те, що в неї не вірять на "Танцях зі зірками": "На Джокера схожа".