Український кіноактор, модель та телеведучий Богдан Юсипчук, який відомий глядачеві за ролями у стрічках "Тіні незабутих предків", "Крути 1918", часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч людей.

Цього року він потрапив до ТОП-3 найкращих чоловіків усього світу. А зараз Богдан поділився архівним відео з нині покійним творцем безлічі персонажів коміксів Стеном Лі, в якому йдеться про кохання.

Богдан Юсипчук, фото: Instagram
Богдан Юсипчук, фото: Instagram

"Дівчата, дивимося до кінця", - пише Богдан Юсипчук у Stories.

У відео розповідається про те, що Стен Лі після повернення з армії вирішив одружитися. І що з цього вийшло...

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За словами легенди, у світі дуже багато дівчат, проте знайти ту саму дуже складно. І якось йому підказали, що є одна красуня, яка працює у модельному агентстві. Стен Лі описав і голос, і зовнішність своєї майбутньої дружини, які запам'яталися йому на першій зустрічі.

Богдан Юсипчук, скріншот: Instagram Stories
Богдан Юсипчук, скріншот: Instagram Stories

Справа в тому, що Джоан Букок була єдиною любов'ю чоловіка. І якби не вона, всі культові персонажі коміксів - Людина-павук, Люди-Ікс, Залізна людина, Халк, Шибайголова і багато інших - опинилися б на смітнику. Бо ж його сценарії йому здавалися провальними. Але на них просто треба було уважніше подивитися.

Напомним, зірка "Тіні незабутих предків" Богдан Юсипчук оголив у Карпатах потужне тіло: "Не сумнівайтесь у мені"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" захопилася провідним Богданом Юсипчуком після його "весілля" : "Походив на ведмедя"

Знай.uа писав, Юля Зайко з Холостяка зізналася, хто змусив її зіграти "фальшиве" весілля: "З-під палиці"