Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти зі свого особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона людей.

Дзідзьо вкотре приділив увагу українцям, тільки ось не бійцям, а дітям із сімейного будинку. Зважаючи на все, живуть вони всі разом і під опікою їх взяли не рідні батьки. Приїхав артист до них не один, а зі своїм другом та колегою Олександром Пономарьовим.

Скріншот із Instagram, Дзідзьо
Скріншот із Instagram, Дзідзьо

Хлопців було багато, понад 20, але всім їм Михайло Хома приділив особливу увагу. Вони обговорили, про що кожен мріє, випили смачного чаю і навіть домовилися про наступну зустріч на Коляду, після Нового року.

"Дякую за теплу зустріч🤝👍" - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальників дуже зворушило те, що зробив Михайло та Олександр для хлопчиків із прийомної родини. Вони наголосили, що ті виглядали досить сумними, але зустріч із українськими артистами запам'ятають на все життя.

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов із Дзідзьо та Пономарьовим похвалилися гідним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Дідзьо Slavia показала, в чому бере натхнення та енергію, але українці схвилювалися: "Продовжую боротьбу"

Також портал Знай.ua писав, що DZIDZIO розповів зворушливу історію про українця у Празі, який задонатив 7 тисяч євро на ЗСУ: "Обіцянку виконав"