Відома українська співачка Христина Соловій зізналася, що один із учасників "Голос Країні", який переспівав її пісню, підкорив її серце. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Христину Соловій захопив учасник "Голос Країні" Олександр Свириденко. Вона наголосила, що він не просто переспівав її пісню, а передав усі ті емоції, які зірка до неї заклала.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

"Я написала "Шкідливу звичку" у далекому та бурхливому 2014 році.
Тисячі виконань цієї пісні на концертах, фестивалях та шоу майже затерли в пам'яті ту першу емоцію, історію та імпульс, які надихнули мене на шкідливу звичку. Раптом Олександр Свириденко співає її ось так "Згадала все і більше... Дякую тобі, за цю версію. Хочу, щоб у тебе все вдавалося. На службі і на сцені. Чекаю на твої пісень", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Шанувальники також захопилися молодим артистом.

"Який він клювання! І красень же який! Хлопець із голлівудських фільмів", "Дуже красиве виконання", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Соловій розповіла про "темні" часи для українських артистів: "Боротися за своє право звучати".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян показав, з ким пропадав довгий час – Тоня Матвієнко схвалила б: "Повертаюся".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль знайшла нереального красеня, ще й на гітарі грає, що Дан Балан заздрить: "Тримай мене, не відпускай".