Відома українська акторка, гумористка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко знову почала радити своїм передплатникам, як найкраще змінювати своє життя.

Акторка продовжує наполягати на тому, що можна отримати те, що дуже хочеш, навіть не маючи нічого в кишенях.

Також актриса вирішила показати кілька фотографій, які зможуть надихнути її шанувальників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Друзі, не забувайте, що життя прекрасне! Але, також не забувайте, що воно швидкоплинне. Вибирайте для свого життєвого шляху тих людей, з ким хочеться робити спільну справу, подорожувати, кому хочеться довіряти, хто тебе надихає, з ким ти почуваєш себе вільним, особливим та щасливим.

Вибирайте ту роботу, яка приносить вам задоволення, кайф, позитив, викликає інтерес, радість і дає багато енергії, незважаючи на втому. Пам'ятайте, що все у ваших руках. І що, дуже важливо жити з вдячністю щодня.

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

Ця енергія дасть вам сили і допомагатиме у вашому шляху. І, пишу я це не лише для тих, хто ще не вибрав свій вектор, а й для тих, хто хоче щось змінити, але боїться. Повірте, це не пусті слова. Сама пройшла звивистий шлях). Тому, як виїжджала із Запоріжжя до Києва нікуди, не маючи за спиною нічого, крім Батьківського Благословення.

При цьому житла свого не було, а в кишені скромно лежали 100 $ (долар тоді був по 8). Але найголовніше, що я вірила в те, що, якщо ти хочеш, чогось прагнеш, і всередині переповнений світлою енергією, то в тебе все вийде. PS Добра, миру, кохання!", - пише Вікторія Булітко.

Публікація Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Публікація Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що рудоволоса красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко перемогла темряву багаттям, свічкою та вином.

Раніше повідомляли, що Вікторія Булітко показала, як ніжними губами можна підтримати захисників України.