Знаменита російська співачка Алла Пугачова здивувала квітучим виглядом і показала, як розважається поки що її чоловік Максим Галкін перебуває в концертному турне. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова одні з перших засудили російське вторгнення в Україну та разом із дітьми виїхали з рідної країни. Пара непогано влаштувалась за кордоном.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Так, Алла Пугачова показала, як проводить час поки її чоловік Максим Галкін вже котрий місяць перебуває у концертному турне. Примадонна зовсім не сумує, а ходить на концерти улюблених виконавців та відпочиває душею. Примітно, що на фото співачка виглядає дуже епатажно і від частини навіть молодша, ніж зазвичай.

"Красива, талановита і розумна співачка ZIVERT, як завжди, підкорила моє серце і величезний, набитий захоплено глядачами зал у Тель-Авіві. БРАВО!!!", - поділилася Примадонна.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Життя вдалося, якщо на твій концерт приходить сама Примадонна! Та ще й піст потім присвячує із захопленням", "Алла Борисівна, з нетерпінням чекаємо прем'єр від Вас!!! У цей каламутний час Ваша творчість просто життєво потрібна", - написали в коментарях .

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".