Українська телеведуча та зірка проекту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка вже давно зустрічається з ексвіце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком, заінтригувала пропозицією.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Олена-Крістіна Лебідь виклала нову посаду з пропозицією, від якої її передплатники не змогли відмовитися.

"Хочете завтра ексклюзив?😜 Так? Ні!", - Написала вона. Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

"Звичайно так 😍", "Я від Вас балдію))", "Дааа🔥🔥", "Так ✌️", "Звичайно так, звичайно так, звичайно ДА❤️", "Однозначно так!", - відреагували в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напередодні Олена-Крістіна Лебідь була менш серйозною і насмішила своїх передплатників свіжою фотографією домашньої улюблениці, яку телеведуча дбайливо одягла в кумедні труси.

[quote author="Олена-Крістіна Лебідь"]"18 їй скрізь! 😜😜😜
Пора носити модні трусенятка, на підтяжках!

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь "розчарувалася" після ночі зі Степаном Гігою, прокинувшись із "хропуном": "Концерт закінчено".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася , за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років...".

Також стало відомо, що зірка "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь не здолала високі підбори і впала: "Скоро у дворах".