Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Нещодавно відбулася довгоочікувана прем'єра, тож чоловік активно знайомить глядачів зі своїм життям у Instagram.

Багато українців не знали про дружбу Алекса Топольського та ведучого "Люкс ФМ" Слави Дьоміна до виходу проекту, проте зараз спливають цікаві подробиці.

Виявляється, їхня дружба триває вже 23 роки і за цей час чоловіки навіть встигли стати однією сім'єю, оскільки Топольський є хрещеним батьком сина Дьоміна.

Скріншот із Instagram, Слава Дьомін
Скріншот із Instagram, Слава Дьомін

"Справжні близькі люди завжди перевірені часом. І наша дружба якраз про це. Ми тисячу разів виручали один одного з різних ситуацій, завжди тримали зв'язок і могли розраховувати на взаємну підтримку. Ще й кумами стали. Все це дуже цінно для нас обох. Ми одна родина!" - заявив Слава.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ведучий свого часу знайомив Холостяка із медійними особистостями, а він його з дівчатами. Слава зізнався, що був дуже сором'язливий. Його дивує рішення друга шукати кохання на проекті, адже, зважаючи на все, у Алекса ніколи не було проблем із жіночою увагою.

"Людина, яка могла познайомитися будь-де і з ким завгодно, пішла шукати дівчину на проект...А людина, яка не вміла знайомитися з дівчатами, вже давно одружений і вже батько. Відчуваєте іронію?" - зазначив Слава.

Раніше ми писали про те, що Саша відмовила Топольському в поцілунку, а Марина зіпсувала побачення Аміни: хтось пішов у 3 випуску "Холостяка"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Алекс Топольський показав одну красуню - комусь пощастить із дружиною: "Була теплою..."

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як важко українцям за кордоном: "Треба знайти гроші"