Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 95 тисяч людей.

Христина Соловій вирішила відкрити власний збір разом із видавництвом "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", щоб допомогти українським бійцям, яких попереду чекає сувора та холодна зима на фронті.

Христина Соловій. Фото: скриншот Youtube
Христина Соловій. Фото: скриншот Youtube

Артистка має намір одягнути хлопців у теплий одяг та дуже сподівається на сприяння своїй аудиторії.

"Зима вже на порозі, але не всі наші військові мають відповідну форму. Оскільки часу обмаль, бо холоднішає з кожним днем, я хочу попросити допомогти у моєї найкращої в світі авдиторії, щоб якісно одягнути хлопців 🙏🏻" - написала Соловій.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Артистка зізналася, що у бригаді, якій вона хоче допомогти, служать її близькі люди з університету. Але це не просто збір коштів, а конкурс, завдяки якому хтось із учасників стане володарем збірки віршів українських поетів.

"Час словам знову стати зброєю і допомогти нашим воїнам ЗСУ! Це справжня мрія кожного книголюба!" - заявила вона.

Раніше ми писали про те, що Христина Соловій згадала Кузьму Скрябіна і як він вплинув на її життя: "Тепер я творю"

Як повідомляв Знай.ua, Христина Соловій показала талановитого музиканта, який вкрав її серце: "Хлопець із голлівудських фільмів"

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловій стала "другою рукою" Вакарчука на "Голос країни" і нагадала, що прийшла не за перемогою: "Почує весь світ"