Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародував Зеленського, з "Кварталу 95" дуже часто радує новими порціями гумору, коли перевтілюється, то російського главу Міноборони Сергія Шойгу, то представника Росії в ООН... і так далі.

Нещодавно чоловік показував, як відбувалася втеча окупантів із правого берега Херсонської області. А зараз Юрій перетворився на "рот Кремля" Дмитра Пєскова, щоб прокоментувати поїздку Володимира Зеленського до нещодавно звільненого міста.

Юрий Великий, скріншот: Instagram
Юрий Великий, скріншот: Instagram

— Як ви прокоментуєте приїзд Зеленського до Херсона?

— Ну, по-перше, я навіть не збираюся це коментувати, а по-друге, із задоволенням прокоментую. Херсон – це територія Російської Федерації. Це я можу вам із милом сказати. Ой, сміливо сказати. Ми, в принципі, завжди говорили, що Росія там назавжди. Щоправда, не завжди назавжди, але ми завжди готові казати, що завжди.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрій Великий, скріншот: Instagram
Юрій Великий, скріншот: Instagram

"Росія там назавжди, правда не завжди", "Головне, щоб не заборонили Газманову провести концерт у Кремлі", "Щоб Зеленський не веселився на концерті Газманова", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, пародист з "Кварталу 95" розкрив таємницю, як росіяни втекли з Херсона: "Відступаємо, але робимо вигляд"

Як повідомляв "Знай.uа", "Блискуче спланований вимушений маневр": пародист Зеленського Великий влучив у яблучко, скопіювавши гіркіна

Знай.ua писав, Гіркін проти малої суми винагороди: Юрій Великий з "Кварталу 95" зірвав оплески українців