Відомий азербайджанець, російський стиліст та експерт моди Владислав Лісовець вирішив згадати про останні дні своєї подруги Жанни Фріске.

Як вони пройшли, і який він запам'ятав її перед смертю.

Про це чоловік розповів в інтерв'ю колишній дружині Федора Бондарчука - Світлані. У жінки з'явився свій YouTube проєкт, який називається "Світла навколо світу".

Владислав Лісовець згадав про свою дружбу зі співачкою і розповів про її останні дні життя.

Жанна Фріске, фото з вільних джерел
Жанна Фріске, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"У нас були трепетні стосунки, вона для мене перш за все друг, людина і потім тільки клієнт. Я буду все життя їй вдячний за таку силу. Вона неймовірна. Ми сміялися, реготали. Клієнти та адміністратори дивилися на нас здивовано, знаючи діагноз і розуміючи все" - почав розповідь чоловік.

Жанна Фріске і Владислав Лісовець, фото: вільне джерело
Жанна Фріске і Владислав Лісовець, фото: вільне джерело

Стиліст також підкреслив, що співачка мала сильний чоловічий характер, і одного разу прийшла до нього в салон, коли вже була у досить тяжкому стані, але все одно трималася і навіть жартувала.

Тоді вони бачилися востаннє, і після цього підтримували зв'язок лише телефоном. Влад Лисовець до останнього вірив, що вона зможе подолати цю хворобу, але через 2 місяці зв'язок припинився, і йому близькі повідомили, що стало тільки гірше, Жанна впала в кому, і потрібно готуватися до гіршого результату.

Жанна Фріске, фото: Instagram
Жанна Фріске, фото: Instagram

Незважаючи на власні проблеми співачка завжди була готова підтримати та допомогти іншим.

"Я дуже їй вдячний. Знаєш за що? За таку любов до життя! А дзвонити мені, коли в мене була депресія? Ця історія залишиться зі мною на все життя. Це просто кіно. Їду в машині, по склу стікає бруд, все таке сумне і мерзотне. Раптом дзвонить телефон, знімаю трубку, а там Жанна: "Владічка, на вулиці така погода жахлива. Тобі, мабуть, дуже погано? Не сумуй, тобі це так не личить. Будь ласка, все буде добре". Чорт, як це можливо? Розуміти, що ти вмираєш, і підтримувати іншу людину! Вона бачила, що у мене депресія, у мене в особистому житті тоді була моторошна проблема. Це геніально! Боже, дякую, що довкола мене були і є такі люди!" - підсумував стиліст.

Нагадаємо, що Дмитро Шепелєв викреслив покійну Жанну Фріске з життя та виїхав із Москви.

Раніше ми повідомляли, що випливло відео покійної Жанни Фріске про кордон між Україною та рф.

Також стало відомо, що Дмитро Шепелєв із "Розсміши коміка" у день обстрілу Вінниці росіянами вирішив пожартувати.