Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) часто ділиться чимось у Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч людей .

Нещодавно виконавець розкрив приємну для своїх фанатів інформацію щодо того, що він, слідом за Надією Дорофєєвою та Максом Барських "повертається" до Києва, незважаючи на повномасштабну війну. Із концертом. Тоді як раніше він виступав або на заході України, або десь у Європі.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Чекаю на тебе 18 грудня у Києві, щоб заспівати улюблені пісні разом! Квиток на шоу — це не тільки незабутня емоція та музична терапія, а й чудова можливість допомогти зібрати кошти для ЗСУ", - пише Melovin у публікації.

У ролику він озвучив одну зі своїх найпопулярніших пісень, з кадрами із кліпу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

"Пісня пророча, як і всі пісні в Melovin. Мрію її заспівати з тобою", "Хочу заспівати з тобою разом", "Новина нарешті класна, але впевнена, що багато хто хотів би потрапити на ваш концерт, але не зможуть", "Нехай тобі нічого не завадить і концерт буде вибуховим", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin знайшов чим "похвалитися" під час війни: "Укриття, генератори..."

Як повідомляв "Знай.uа", Melovin розповів про "колишнього-мудака", Ліза Русіна була поруч: "Це роги"

Знай.uа писав, Mеlovin не боїться радикалів і просить Зеленського узаконити одностатеві шлюби: "У мене яйця більше, ніж у вас"