Популярна українська виконавиця, екс-солістка групи "Час і Скло" та колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час із близькими подругами, за відсутності хлопця Михайла Кацуріна. У кадрі молоді дівчата готують стіл для своєї ідеальної вечірки – Надя вправно змішує тонік зі знаменитим вермутом Martini, а її приятелька нарізає грейпфрут для приготування напою.

Вся ця дія супроводжується ритмічною та веселою музикою, під дзвінкий регіт та привабливі танцювальні рухи дівчат.

[quote author=""]"Для мене справжня дружба – це ділитися смачною їжею, любити однакову музику та дивні танці, іржати над жартами один одного, ну чи просто так, і пліткувати за келихом Martini Fiero&Tonic ❤️" - написала Надя Дорофєєва. /quote]

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вова Дантес жартівливо обурювався у коментарях під відео та попросив дівчаток залишити йому трохи напою.

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва досі "роздає на трьох", тепер і Юра Горбунова тут: "Вони з Позитивом разом". Дивна розмова відбулася між Надією та чоловіком Каті Осадчою Юрієм Горбуновим.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва згадала, хто для неї був супергероєм у минулому: "Працівники...".

Також стало відомо, що Надю Дорофєєву звинуватили у співпраці з РФ, почувши пісню в Криму: "Досі...". Віталій Гордієнко звернувся до Нади Дорофєєвої, яка досі не вибачилася за грубу помилку.