Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе.

Олег Машуковський за період війни трохи додав у вазі, але нещодавно вирішив серйозно взятися за свої форми. Хлопця не влаштовував округлий живіт, під яким, як виявилося, ховалися м'язи. Він показав фото до та після, і результат вражає.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський
Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

Артист розповів, що схуд до такого стану лише за 3 тижні. Шанувальники неодноразово бачили, як він ретельно займається в спортзалі, заливавшись потом до знемоги, але інших подробиць свого перетворення він не розкрив.

"Ви спитаєте як? Я відповім - отак", - написав Машуковский.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Не всі повірили Олегові. Більшість фанатів звинуватили його у вмілому використанні фотошопу або в тому, що він втягнув живіт, проте деякі оцінили його старання.

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Раніше ми писали про те, що Олег Машуковський заради українок став кентавром із голим торсом і спалив москву грудьми Міли Кузнєцової: "Гріх не..."

Як повідомляв Знай.ua, "Досі...": Олег Машуковський зовсім забув про Анастасію Приходько, вирішив знайти "стареньких"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Машуковський розповів, як поліція розпізнала в ньому "загрозу" та грубо обшукала: "Чіпали за геніталії"