Відома продюсер Ірина Горова, яка є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), часто ділиться з шанувальниками будь-якими думками та публікаціями.

Нещодавно вона розповідала, чим для неї стосунки "матері з дочкою". А зараз стало відомо, що засновниця MOЗGI GROUP припинила роботу з екс-чоловіком.

Ірина Горова з донькою, фото з Instagram
Ірина Горова з донькою, фото з Instagram

"Він для мене один і єдиний, хто допоміг мені взагалі зрозуміти, що таке шоу-бізнес і з якого боку до нього підходити. Ми зробили одне одному все, що могли", - заявляє Ірина Горова.

Потім вона додала, що працювали вони кожен на своєму напрямі – вона з погляду бізнесу, він – з погляду креативу. Однак згодом прийшло усвідомлення, що їхню роботу було вичерпано... і тепер у Ірини Горової відкрилася дорога у розвиток музичної індустрії України, жінка бачить для себе велике майбутнє. А от у Олексія Потапенка – у тій індустрії, яку він обере. Таким чином, можливо, натякнувши, що чоловік або з музикою України наклав на себе руки, або взагалі, вирішивши освоїтися в чомусь новенькому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Це потрібно було зробити після зняття штанів у Росії в 2014 році", "Боже мій, я звичайно розумію що гроші, бізнес це важливо, і не хочеться втратити все це через чоловіка, який такий собі чоловік. Тільки уявіть, скільки вона терпіла бруду, поки він гуляв з Настею", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Потап і "залізний генерал" Валерій Залужний підняли бойовий дух українців: "Йдемо до перемоги"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап зганьбився з дірявим одягом, коли підсів до Валерія Залужного: "Кохту моль побила"

Знай.uа писав, колишня Потапа Ірина Горова показала, як прикрити голу попу однією лапою: "Те, чого я хочу"