Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Зовсім недавно вона розповідала, що намагалася бути абсолютно чесною: в особистому житті з близькими людьми, за лаштунками з колегами, на сцені зі своїм глядачем. Іноді надто чесною. Наразі артистка показала, як її 7-річна дочка святкувала День Народження.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"З днем появи, дівчинка з найбільшим приголомшливим почуттям гумору! Красивого, яскравого і смислового життєвого шляху тобі", "Вітаю з іменинницею! Нехай усі її мрії збуваються. Мирного неба!", "Нехай Лаура завжди наповнює ваше життя теплом світлом і любов'ю! Миру, тиші та спокою", "Бажаю тобі бути щасливою у мирній, новій, відбудованій Україні", - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але найцікавіше сталося згодом. Бо Слава Камінська виставила у Stories знімок, на якому присутній її колишнім чоловіком Едгаром. Він особисто приїхав до Нідерландів, щоб провести зі своїми дітлахами вихідні. Вони з'явилися на велосипедах, з усмішками на обличчях.

Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories
Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Слава Камінська з "НеАнгелів" змінила зовнішність, знову виїхавши з України: "Пора зривати маски"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська з "НеАнгелів" зізналася колишньому в почуттях після розлучення: "І нехай усі ср*т один одного, а я..."

Знай.uа писав, Слава Камінська похвалилася новою зовнішністю, нагадавши Біллі Айліш: "Тільки не блондинка, пліз"