Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і навіть вступив до лав ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських нещодавно випустив зворушливу пісню у дуеті з молодою артисткою, яка виступає під псевдонімом etolubov. Тепер парочка вперше наживо її виконала на радість шанувальників під час концерту в Києві.

Макс Барських та etolubov, фото з Instagram
Макс Барських та etolubov, фото з Instagram

"Неймовірно вдячний долі, що наші треки відгукуються у ваших серцях", - написав Барських.

Вони влаштували справжню шоу-програму, якщо так можна сказати, і показали на сцені трепетні почуття. Макс тепло обіймав артистку за талію, спускаючи свою голову до її шиї. Загалом, дивлячись на таку картину, можна було б подумати, що в них роман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

А ще Барських поділився чудовою новиною – їхній зірковий лот успішно продали. Весь прибуток за нього та за куплені квитки, а це 180 тисяч гривень, він пожертвує на потрібні підрозділу аеророзвідки військової частини А0342.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських порадував "рідкісною" посмішкою, підготувавши подарунки до Різдва: "Я в Майамі"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських заявив, що путінський режим впаде ціною української крові, але росіяни мають шанс: "Врятувати від ганьби"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських не клюнув на провокації пропагандистів і залишився вірним Україні: "Завдали стільки шкоди злими язиками"