Популярна українська акторка, гумористка, ведуча, зірка "Дизель шоу", а також рудоволоса красуня Вікторія Булітко, яка буквально днями порадувала своїх фанатів грою на гітарі та ніжним вокалом, продовжує дивувати армію фанатів.

Цього разу Вікторія Булітко вирішила порадувати своїх шанувальників цікавим відео, яке виконано у стилі уповільнення.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Вікторія Булітко коротко підписала відео словом, яке всі зрозуміють: "Зима". Звичайно, ми бачимо, що за вікном автомобіля, де сидить актриса - справжня зима зі снігом і дорогами, що завмерли. На новому відео Вікторія сидить на пасажирському сидінні автомобіля та загадково дивиться на снігопад. Розуміємо, що потрібно жити "в моменті" та насолоджуватися чудовою погодою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ще просто неможливо оминути той факт, що всіма улюблена блондинка кілька місяців тому кардинально змінила імідж і стала руденькою. Ми вже бачили безліч коментарів від шанувальників, яким дуже сподобався такий образ.

Словом, експеримент вдався на славу, тепер Вікторія може сміливо залишатися з таким стилем, а про її каре теж можна багато говорити, проте, можливо, у майбутньому акторка відрощуватиме довгу зачіску і тоді будуть нові образи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Булітко отримала величезний букет троянд, але приховала від когось: "Всі 9 місяців".

Раніше повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як багато жиру приносить він, вусики Сморигіна не втрималися: "Ням-ням".

Також, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко "мочить" ворогів своїми методами, поки ВСУ воюють на фронті: "Крокуємо до перемоги".