Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору знову вирішив підняти настрій шанувальникам і опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram кумедний ролик за участю дочки.

Дядя Жора обожнює дарувати гарний настрій публіці, особливою в такий важкий період як зараз. Він активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно викладає простенькі, веселі ролики, які змушують хоч трохи посміхнутися.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Цього разу Дядя Жора заручився допомогою своєї молодшої дочки і зняв новий ролик. Так, прокинувшись гуморист нібито не помітив, що на ліжку лежить дочка і різко підняв ковдру, відправивши дитину у вільний політ. Вийшло нехитро, але мило.

"Коли забув, що дитина спала біля тебе", - пожартував гуморист у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники посміялися, втім, гумор побачили не всі й попросили, якось оновити репертуар.

"У мене телефон літає", "Така собі жарт) Можна щось новеньке...", "Круто", - відреагували в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора, показав, чого хочуть жінки від чоловіків його віку: "Купиш генератор - твоя".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про місію свого життя і зворушила українців: "Дякую, що є такі люди".