Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує шанувальників фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наразі стало відомо, що виконавець через роки зізнався про те, якими були його стосунки з Анастасією Стоцькою, що не давало спокою багатьом його фанатам. Філіп навіть переживав дуже непростий період, поки інші бачили у цьому романі піар, мезальянс та помсту Пугачової.

Кіркоров на хресті у свій ювілей
Кіркоров на хресті у свій ювілей

Як виявилося, кожна з цих версій має місце. Бо Філіп заявив, що стосунки з Анастасією були настільки справжніми, що він міг одружитися з нею. Хоча згодом і усвідомив, що ця інтрига між ними трапилася, щоб помститися Аллі Пугачовій. Проте, роман між Кіркоровим і Стоцькою було закінчитися дуже швидко, оскільки їх пов'язували ділові відносини. Тому лише один момент допоміг розірвати "кохання" - усвідомлення, що увагу Примадонни привернути не вдалося після стількох спроб. Це здавалося марним заняттям, Алла Пугачова пішла назавжди.

[quote author=""]"З'являється Настя, яка дико мені нагадує молоду Аллу. Я б міг одружитися, звичайно, якщо розлучився. Але я навмисне все припинив і зрозумів, що просто намагаюся втекти і врятуватися", - розповідає Філіп Кіркоров. /quote]

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube
Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube

Він відверто зізнався, що намагався зробити все не на зло Аллі Пугачовій, а щоб переконати себе - розставання буде безболісним, щоб самоствердитися. Хоча він продовжував кохати її.

Нагадаємо, що скривджений Кіркоров скаржиться, що його не пускають до інших країн і "кукарекають" про великодушність росіян.

Раніше ми повідомляли, що уродженка Києва Анастасія Стоцька наплювала на війну в Україні та насолодилася росією: "Я вимоглива кішка".