Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко вкотре повеселив українців і показав, що відбувалося у бункері путіна, коли Володимира Зеленського визнали людиною року. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко обожнює дарувати позитивні емоції і чудово з цим справляється, знімаючи сміливі ролики на найактуальніші в даний час теми.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко вирішив зіграти не найприємніші ролі – путіна та його прессекретаря. Він показав, що відбувалося у бункері диктатора, коли Володимира Зеленського визнали людиною року, а главу Кремля – невдахою року.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мініатюра вийшла дуже кумедною, і цілком можливо, реалістичною. Шанувальники розпливлися у посмішці, оцінивши новий ролик гумориста.

"Комедія просто", "Навчаю українську за вашими рілсами))) шедеврально!", "Як ви так можете?)) На ходу такі шедеври витворяєте", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив реакцією на відключення світла не за графіком: "Збочення ще щось".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про місію свого життя і зворушила українців: "Дякую, що є такі люди".