Сергій Танчинець розповів Каті Осадчій про взаємини з Тіною Кароль. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Соліст гурту "Без обмежень" у 2021 році виступив на концерті гурту Скай, а також дав коментар Каті Осадчій. Телеведуча програми "Світське життя" запитала Сергія Танчинця про те, з якими виконавцями були у планах його колективу. Тоді він згадав про Тіну Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

"Ні на кого не скривджено, була у нас розмова з Тіною Кароль. Їй не підійшла емоційно пісня. Вона натомість запропонувала знятися в кліпі до цієї пісні. Пісня "Липень". Але ми не встигли на неї. зняти кліп, почали займатися іншими піснями. Тому наш дует із Тіною Кароль, напевно, ще попереду", - зазначив він.

Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"
Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Також Сергій Танчинець розповів, що хотів би фіт із "Океан Ельзи", гуртом "Бумбокс", Олегом Винником та багатьма іншими виконавцями.

Нагадаємо, що лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розповів, чому з лав тероборони перекваліфікувався на волонтера. У перші дні повномасштабного вторгнення співак приєднався до тероборони одного з українських регіонів, проте згодом вирішив змінити діяльність.

Раніше ми повідомляли, що Тарас Тополя та Сергій Танчинець зізналися, скільки коштує замовити їх під ялинку - "Всі хочуть...".

Також стало відомо, що мама Дана Балана показала правду про його стосунки з Тіною Кароль: "Втратив таку жінку, але...".