Відома українська ведуча, подруга Олі Полякової Маша Єфросініна задумалася про фізичну підготовку, щоб дати відсіч кривдникам. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками і не лише ділиться новими фото, а й порушує до обговорення важливі соціальні теми.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Так, цього разу ведуча поміркувала про те, як важливо мати необхідну фізичну та моральну підготовку, щоб у разі потреби дати відсіч кривдникам.

"Чи смілива я? Не знаю... Мабуть, жорстко відповісти і поставити кривдника на місце - так. А дати йому по пиці - ні. Хоча зараз розумію, що вміння бути фізично підготовленим до будь-яких образів просто надважливо! Але ми дорослі і все ж таки трохи розуміємось на людях, щось інтуїтивно можемо відчути, десь обійти небезпеку, впоратися нарешті", - зазначила ведуча.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Маша Єфросініна таким чином анонсувала новий проєкт, розроблений її фондом для допомоги підліткам, щоб розповісти їм, як захиститись від насильства чи надати психологічну допомогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна розповіла про потужну силу путіна і вказала, хто йому допомагає: "Провела чаклунську дефлорацію".

Також наш портал інформував, Маша Єфросініна показала магію "чхання" і стала розкішною красунею: "Ніби в довоєнному житті".

Крім того, ми писали, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не угробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".