Відомий російський шоумен Максим Галкін показав, як чудово виглядає його 73-річна дружина Алла Пугачова. Новим фото він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова разом із дітьми виїхали до Ізраїлю ще на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, оскільки висловилися проти злочинної діяльності Кремля. Зоряна пара чудово живе на святій землі і діти, судячи з усього, також чудово почуваються.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Так, цього разу Максим Галкін поділився ефектним фото, на якому Алла Пугачова позує у компанії їхньої доньки Лізи. Перше, на що хочеться звернути увагу – вигляд Примадонни. Вона завжди дивувала своїм вмінням виглядати на десятки років молодшою, але цього разу перевершила саму себе. Хто знає, що так вплинуло на співачку, може, м'який клімат, а може нова пластика.

"Мої дівчата", - підписав кадр Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники захопилися красою зірки та її дочки.

"Алла Борисівна!!!! Слів немає! Молодість і краса - ваш Девіз! А як виросла Ліза! Всіх Вам благ", "Як Лізонька виросла. Алла Борисівна шикарна. Дуже дуже люблю вас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".