Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і навіть вступив до лав ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських зараз активно виступає на сцені на підтримку українців та армії. Нещодавній концерт відбувся в Одесі, і, судячи з фотографій та емоцій артиста, він був дуже яскравим.

Скріншот з Instagram, Макс Барскі
Скріншот з Instagram, Макс Барскі

Також співак розповів, що застав у місті блекаут, хоч зараз електроенергію відключають майже по всій країні. Він бачив, як вулиці та житлові будинки поринули в темряву, проте дещо все ж таки світило яскравіше за будь-яку лампочку чи сонце - посмішки людей. Він зазначив, наскільки одесити тепло його зустріли.

"Але незалежно від обставин люди усміхаються. Жителі цього міста — це те, що світить в Одесі найяскравіше. І вчора ми випромінювали це світло разом!" - написав Макс Барських.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Він також не забув подякувати місту і самим одеситам за подаровані емоції та незламність, незважаючи на ракетні обстріли росії та те, що в місті панує пітьма.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських вигадав, як порадувати українців напередодні свят, але оцінили не все: "Інтерес пропадает"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських згадав, як переступив через себе, щоб приносити користь суспільству: "Лікує душі"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських в обіймах гарячої красуні показав, що таке кохання: "Вдячний долі"