67-річна бізнес-вумен, політик, журналіст та публіцист Ірина Хакамада поділилася власним рецептом щастя. Про це вона написала у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, Хакамада запитала, чи легко насправді мріяти і в чому різниця між мріями та рутиною.

"Чому ви думаєте, що мріяти просто? Подивіться: чим старшою стає людина, тим менше вона мріє. До двадцяти п'яти років ми всі перестаємо мріяти і починаємо орати. А мрія – відлітає. Або ми, як завжди, залишаємо її на потім. Залишається всяка дрібниця, яку тільки називають мрією, а насправді вона є життєвими планами або швидкоплинними бажаннями. Для того, щоб її здійснити, можна просто навчитися планувати свій час", - вважає вона .

Ірина Хакамада, фото: 24 канал
Ірина Хакамада, фото: 24 канал

Хакамада додала, що дрібні, майже побутові бажання – це мрії. Адже їх легко втілити в життя без особливих зусиль, досить трохи напружитись.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"У неділю піти до театру" – хіба це мрія? Візьми і сходи до театру. "Вийти заміж" - ну і вийди заміж. "Одружитися" - взяв і одружився. Або там – "народити дитину". Це ніякі не грандіозні мрії – тому що всі народжують дітей і всі одружуються. Все це саме станеться: тихо-гучно, хитко-валко, як у кіно чи як у документальному фільмі, бо всі якось знаходять одне одного і живуть спільним життям. Побачити на вітрині чоботи за дві тисячі євро і так захотіти їх, що прямо серце майже зупинилося і дихання сперло, – то що тепер, про чоботи цілодобово мріяти, чи що? Та вони провалилися пропадом! "Я хочу бути в телевізорі 24 години на добу" - це взагалі не мрія, а маячня" , - резюмувала політик.

Нагадаємо, що Ірина Хакамада розповіла, чому не боїться за своїх дітей: "Якщо у вас дитина захворіла на рак...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна розкричалися на всю кухню: "Вдарила гримера, накричала на оператора".