Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських знову нагадала, яка сильна емоційна нестабільність зараз долає всіх українців, і навіть тих, хто знаходиться далеко від активних бойових дій.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Деякі міста вже встигли звільнити ЗСУ, але багато людей все ще живуть під окупацією росії. Навіть у такі складні часи хтось зміг знайти своє кохання, зберегти оптимізм і так далі. Інша частина страждає від болю через втрату будинку, близьких і щодня перебуває під обстрілами.

"Щоб ви не робили, ваша свідомість підказуватиме вам, чому для вас це краще, допомагатиме знайти виправдання. Це допоможе знизити тривожність та почати краще ладнати з реаліями життя. Головне прислухатись до себе та відпустити ситуацію", - порадила співачка.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Усіх українців, як зазначила Настя Каменських, об'єднує загальний біль та найлютіший ворог, адже ніхто не був готовий до жорстокої війни на сто відсотків.

"І згуртувавшись ми можемо побороти його набагато швидше, з усіх фронтів. Єднаймось, мої любі і Перемога настане швидше, ніж ми можемо собі уявити! 💛 " - заявила вона.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала свої неправильні стосунки з тещею Потапа, українці лютують: "У клуб зі мною поїде"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських огорнулася безрозмірним шарфом і знайшла втіху в зимі: "Завірюхою мене кружи"

Також портал Знай.ua писав, що мама Насті Каменських Лідія висловила про зайву вагу дружини Потапа: "Її бажають мільйони чоловіків"