Якось недавно Надя Дорофєєва розповідала про те, що два роки тому сформувалася чи не офіційна фан-спільнота.

А зараз вона нарешті відповіла за те, чим її знову активно почали дорікати після початку повномасштабної війни з Росією. Йдеться про те, що пісня "Время и Стекло" якось звучала у фільмі окупантів про Крим після вторгнення на Донбас та окупації півострова.

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню "Щоб не було"
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню "Щоб не було"

Вона переглянула фрагмент випуску Youtube-каналу "Загін кіноманів", де про цю знахідку і згадали у рамках цієї війни.

"Мене дуже тригернуло і взагалі тригеріт ця тема і я хочу поговорити. Жодного скандалу зараз не сталося і про те, що моя пісня там грає я не знала, тому що я, як артист, не контролюю і частіше всього не в курсі таких речей, але це не важливо, це мене не виправдовує, і це нічого не змінює», - пише Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Вона заявила, що до 24 лютого була безвідповідальною та інфантильною жінкою. Їй дуже комфортно було перебувати поза політикою. Їй це здавалося класним. Проте за останні місяці їй вдалося зрозуміти, що Росія – ворог та країна-злочинець. У мистецтві не можна перебувати поза політикою... а ще їй дуже сумно через те, що композиція за її участю звучала для тих, хто підтримує вбивства українців.

Нагадаємо, Володимир Дантес показав, як чинила з ним Надя Дорофєєва: "Коктейлі з самого ранку"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва була з рогами навіть у шлюбі, поки Дантес розважався в червоних чоботях: "Ніхто не повірить"

Знай.uа писав, Надю Дорофєєву звинуватили у співпраці з РФ, почувши пісню в Криму: "Досі..."