Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко розвеселив українців черговим привабливим роликом на дуже актуальну в даний час тему. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко один із головних постачальників посмішок на обличчя українців. У цей складний період він активно жартує на теми, які є дуже актуальними для кожного. Цього разу приводом для ролика стали нові графіки відключення електрики на Київщині, в яких не завжди розбереться і людина з кількома освітами.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube
Влад Шевченка. Фото: скрін youtube

Так, Влад Шевченко посміявся, що графіки відключень справжній ребус і пофантазував про те, як вони могли б розбиратися в Офісі президента, зокрема король ребусів Андрій Єрмак.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Як завжди, у гумориста вдалося дуже весело і влучно висміяти те, з чого в реальному житті не завжди виходить посміятися. Про це свідчить і реакція шанувальників.

"Якщо буде Нобелівська премія за порятунок психіки гумором під час війни, її точно отримаєте ви", "Дякую Вам за геніальні приколи!!! На даний момент це реально зцілення для душі. Дай Бог Вам здоров'я та миру", "Поки вони будуть розбиратися із цим графіком, вже новий з'явиться", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, що відбувалося в бункері путіна після визнання його невдахою року: "Комедія".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про місію свого життя і зворушила українців: "Дякую, що є такі люди".