Тіна Кароль раніше розповідала про те, що кожному з нас дуже важлива підтримка, поділяючись кадрами з одного з концертів, коли їй вдалося зателефонувати воїнам ЗСУ.

Нині вона у рамках важливої ​​кампанії презентувала оновлену версію всесвітньо відомої композиції "Щедрик" (Carol of the Bells) Миколи Леонтовича.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

"Трек створений для привернення уваги до екологічних злочинів Росії під час війни. Виконує пісню улюблена мільйонами співачка Тіна Кароль у супроводі хору "Дзвіночок", - йдеться у публікації.

Вона перероблена під сучасні реалії... під реалії повномасштабної війни, коли на наші міста падають російські ракети, вмирають мирні жителі та знищуються цілі регіони.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

На кадрах, якраз таки, знято масштабні руйнування, українські малюки, у яких було вкрадено дитинство. І найголовніше, на чому побудовано акцент, екологічні наслідки російської агресії.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Тільки біль і сльози за нашу Україну", "Те, про що треба кричати... Тому що нам жити на цій планеті...", "Нестерпно дивитися, нестерпно відчувати", "Серце щемить, бідна наша земля", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль сказала "ні" Сергію Танчинцю, але є Олег Винник: "Напевно, ще попереду"

Як повідомляв "Знай.uа", непристойний розріз Тіни Кароль схвилював більше, ніж шампанське на туфлях: "Дівчина пантера"

Знай.ua писав, Тіна Кароль злегка оголила груди з ніжкою, згадавши потужні слова