Відомий виконавець Макс Барських нещодавно випустив нову пісню, прем'єра якої відбулася 28 жовтня 2022 року. Потім розповів про те, що нарешті зустрінеться з фанатами в Україні, у Києві – 2 грудня, з концертом.

Він це й зробив. Того ж дня, коли і у Наді Дорофєєвої було намічено музичний захід. Наразі Макс поділився зворушливим живим виконанням нового треку. Він радий, що це сталося саме в Одесі... бо там його фанати розумію пісні будь-якими мовами.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Сенси не втрачають свою глибину залежно від мови… Я люблю вас, українці. З вами завжди як в одній великій родині. Завдяки вам на концерті в Одесі вдалося зібрати понад 180 000 грн на позашляховик для ЗСУ на ЗСУ бахмутському напрямі", - заявляє Макс Барських.

А потім заявив, що незабаром він із фанатами зустрінеться у столиці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Я 3 день слухаю тільки твої пісні ... твої пісні в саме серце", "Дякую тобі і твоїй команді, Максе, за внесок у нашу перемогу!", "Глибину твоїх пісень дійсно можна зрозуміти будь-якою мовою і тому люди підтримують творчість", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських знайшов у місті, зануреному в темряву, найяскравіший джерело світла: "Випромінювали разом"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських вигадав, як порадувати українців напередодні свят, але оцінили не всі: "Інтерес пропадає"

Знай.ua писав, Макс Барських згадав, як переступив через себе, щоб приносити користь суспільству: "Лікує душі"